روز 6 ارديبهشت [روز سالاد سیب زمینی]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 6 اردیبهشت
- غذای ثبت شده : سالاد سیب زمینی
- درصد محبوبیت : 66%
-
سالاد سیب زمینی
potato salad-
سالاد سیبزمینی آلمانی از انواع محبوبی است که عموما با سرکه سیبزمینی نمک فلفل و روغن نباتی خردل، سبزی یاآب گوشت پیاز آماده شده و روی آن پیازچه کوهی میریزند. این سالاد معمولاً در نواحی جنوبی آلمان یافت میشود. برای درست کردن سالاد سیبزمینی در بخشهای شمالی آلمان از مایونز استفاده میکنند و این سالاد کاملاً شبیه همتای آمریکاییاش است. سالاد سیبزمینی و سوسیس در آلمان غذای محبوبی برای کریسمس است سالاد سیبزمینی اغلب با باربیکیو، سرخ کردنیها، هاتداگ مرغ سوخاری همبرگر و ساندویچ سرد سرو میشود. گرچه در آمریکا در تمام سال خواهان دارد معمولاً در تابستان و پیکنیک خورده میشود. عموماً از سیبزمینی سفید و سیبزمینی قرمز یا سیبزمینی شیرین استفاده میشود، رسم بر این است که مقداری از پوست سیبزمینی را، بویژه زمانی که آمریکاییها آن را به روش آلمانی درست میکنند، روی آن میگذارند.اجزای اصلی سالاد سیبزمینی آمریکایی عبارتند از: سیبزمینی آبپز معمولاًسیبزمینی قهوهای به شکل مکعب خرد شده، مایونز یا جایگزینی شبیه مایونز مثل ماست یا خامهٔ ترش، خردل زرد یا پودر خردل خردل خشک فلفل سیاه نمک، دانه کرفس شکر شوید خشک ترشی خرد شده خیار شور خردشده پیازچه، پیاز قرمز یا سفید خرد شده، فلفل سبز یا قرمز خرد شده، کرفسی که به خوبی خرد و ریز شده گاهیاوقات سفیده تخممرغ آبپز معمولاً یک تخممرغ. سالاد سبزیجات که سیبزمینی ندارندبه طور خام مصرف شده و هرگز پخته نمیشوند. اغلب روی این سالاد فلفل قرمز هندی یا پیازچهمیریزند و عموماً آن را در دمای اتاق یا سرد سرو میکنند سالاد سیبزمینی در مناطق شمالی و غربی لهستان به خاطر نفوذ آلمان در قرن نوزدهم غذای محبوبی است آن را معمولاً سرد سرو کرده، و با سیبزمینی، خیار شور و پیاز درست کرده و روی آن مایونز و سرکه میریزند. گاهیاوقات یک شاهماهی شور هم به آن اضافه میکنند