روز 21 فروردين [روز جوجه کباب]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 21 فروردین
- غذای ثبت شده : جوجه کباب
- درصد محبوبیت : 70%
-
جوجه کباب
-
جوجهکباب یکی از خوراکهای اصیل ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است. در پخت جوجهکباب، قطعات خوردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویهجات قرار میدهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند میکشند و روی کبابپز و به وسیله آتش مستقیم، کباب میکنند. جوجه کباب از خوراکهای بسیار محبوب نزد ایرانیها است