روز 29 خرداد [روز سوفله سبزیجات]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 29 خرداد
- غذای ثبت شده : سوفله سبزیجات
- درصد محبوبیت : 64%
-
سوفله سبزیجات
-
سوفله در واقع نوعی غذای پخته شده بر پایه تخم مرغ است که در فر یا تنور تهیه میشود. هنگام تهیه سوفله زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، میزنند و در نهایت با یکدیگر ترکیب میکنند. سوفله با مواد متنوع و مختلفی ترکیب میشود و به عنوان غذای اصلی مانند سوفله سیب زمینی و... و یا به عنوان دسر مانند سوفله شکلات و... سرو میشود .در واقع واژه سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق میشود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد است. هر سوفله حداقل از دو ماده اصلی تشکیل میشود: کرم پاتیسیر یا پوره و سسی که از کرم و خامه تشکیل میشود و سفیده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است وقتی سوفله از داخل فر بیرون میآید باید حتما پف کرده و بالا آمده باشد ولی این پف پس از 5 الی 10 دقیقه خواهد خوابید. به همین دلیل بلافاصله باید هنگام سفارش مشتری تهیه و حتما قبل از خوابیدن پف آن سرو شود