روز 5 آذر [روز استیک شاتوبریان]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 5 آذر
- غذای ثبت شده : استیک شاتوبریان
- درصد محبوبیت : 66%
-
استیک شاتوبریان
chateaubriand steak-
شاتوبریان در حقیقت روشی است که به طرز تهیه این غذا اشاره میکند و این روش مورد علاقه کنت شاتوبریان بود.شاتوبریان نویسنده و شاعر و بنیان گذار مکتب رمانتیسم در ادبیات فرانسه و تاریخدان و دیپلمات و سفیر فرانسه در رم در زمان ناپلئون و وزیر امور خارجی لوئی هیجدهم بود . سرآشپز Montmireil بنا به سلیقه و علاقه کنت این روش را برای تهیه این خوراک به کار میبرد . این روش در زادگاه کنت در یکی از شهرهای کوچک فرانسه برای این خوراک بکار میرفت . در مناطق دیگر از راسته یا Sirloin تهیه میشود که نرمی و لطافت آن به اندازه فیله نیست . این خوراک از گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و یا پشت مازو یا فیله یا Tenderloin گوساله که بصورت نواری پهن میباشد و بسیار نرم و خوش خوراک است