روز 18 مهر [روز پوره سیب زمینی]

غذای ثبت شده در تقویم
    • روز ثبت شده : 18 مهر
    • غذای ثبت شده : پوره سیب زمینی
    • پوره سیب زمینی

      Mashed potatoes
    • پوره سیب‌زمینی غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود. دستور پخت این غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیب‌زمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار موجود است. استفاده از نوع آردی سیب‌زمینی معمولاً پیشنهاد می‌شود، هر چند سیب‌زمینی‌های مومی نیز برای بافت متفاوتش استفاده می‌گردند. کره، روغن گیاهی، شیر یا خامه نیز برای بهتر کردن مزه و بافت اضافه شده و به سیب‌زمینی‌ها نیز نمک، فلفل سیاه یا هر ادویه مورد علاقه زده می‌شود. چاشنی‌های معمول که در این غذا استفاده می‌شوند عبارت‌اند از: سیر، پنیر، تکه‌های بیکن، خامه ترش، پیاز، خردل، ادویه‌هایی چون جوز، گیاهان خرد شده‌ای چون جعفری و رومارن، شلغم سفید و واسابی

تقویم خوراکی چیست؟

میخواهیم با کمک هم هر روز رو روز یک غذا نام گذاری کنیم. تصور کنید بخواهید آشپزی کنید .یک سال هر روز یک غذای متفاوت به شما معرفی شود. چطوره؟

خوشحال میشیم با ثبت یک غذا به نام خودتون تو تقویم بهمون کمک کنید

تقویم این هفته

روز ماه غذای ثبت شده
پنجشنبه 06 ارديبهشت سالاد سیب زمینی
جمعه 07 ارديبهشت کال کباب
شنبه 08 ارديبهشت کباب ثریایی
يكشنبه 09 ارديبهشت آجیل پلو
دوشنبه 10 ارديبهشت سوپ خامه
سه شنبه 11 ارديبهشت پای اسفناج و پنیر
چهارشنبه 12 ارديبهشت آش کاچی
تمامی حقوق این وبسایت نزد تقویم خوراکی محفوظ می باشد @copy 2018