روز 18 مهر [روز پوره سیب زمینی]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 18 مهر
- غذای ثبت شده : پوره سیب زمینی
-
پوره سیب زمینی
Mashed potatoes-
پوره سیبزمینی غذایی است که از پوره کردن سیبزمینی پخته شده درست میشود. دستور پخت این غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیبزمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار موجود است. استفاده از نوع آردی سیبزمینی معمولاً پیشنهاد میشود، هر چند سیبزمینیهای مومی نیز برای بافت متفاوتش استفاده میگردند. کره، روغن گیاهی، شیر یا خامه نیز برای بهتر کردن مزه و بافت اضافه شده و به سیبزمینیها نیز نمک، فلفل سیاه یا هر ادویه مورد علاقه زده میشود. چاشنیهای معمول که در این غذا استفاده میشوند عبارتاند از: سیر، پنیر، تکههای بیکن، خامه ترش، پیاز، خردل، ادویههایی چون جوز، گیاهان خرد شدهای چون جعفری و رومارن، شلغم سفید و واسابی