روز 5 تير [روز سوپ بلغور]

غذای ثبت شده در تقویم
    • روز ثبت شده : 5 تیر
    • غذای ثبت شده : سوپ بلغور
    • درصد محبوبیت : 50%
    • سوپ بلغور

    • بُلغور یا پرک به خود غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند، همچنین آش و خوراکی است که از گندم یا جوی نیم‌کوب تهیه می‌شود. برای تهیه بلغور گندم پخته را پس از خشک شدن با آسیاب خرد می‌کنند، نه به نرمی آرد بلکه به درشتی لپهٔ ماش و کوچکتر و بزرگتر. قدما از برنج کمتر و شاید سالی یک یا دو بار استفاده می‌کردند و بیشتر از غذاهایی مانند شب چره، به جای شام و پلوی بلغور یا آش بلغور استفاده می‌کردند. از آنجا که نمی‌توان گندم یا جو را به مدت طولانی نگاه داشت، گندم یا جو را پس از پوست گرفتن با آب یا شیر نیم پخت کرده و سپس خشک می‌نمودند و در هاون نیم‌کوب کرده و نگاه می‌داشتند. بلغور را می‌توان مدت‌ها نگاهداری کرد بدون آنکه کپک بزند یا بوی رطوبت بگیرد و در مواقع ضرورت می‌توان با آن آش یا پلو تهیه کرد. هر کیلوگرم بلغور پخته شده حاوی ۸۰ میلی‌گرم کلسیم، ۴۰۰ میلی‌گرم فسفر، ۱۰ میلی‌گرم آهن، ۶۰۰ میلی‌گرم پتاسیم است و حدود ۸۵۰ کالری انرژی تولید می‌کند. از نظر لغوی، بلغور به‌طور عام به معنی هرچیز درهم‌شکسته و درهم‌کوفته‌است و در اصطلاح، بلغور کردن یعنی نامفهوم، غلط و شکسته حرف زدن

تقویم خوراکی چیست؟

میخواهیم با کمک هم هر روز رو روز یک غذا نام گذاری کنیم. تصور کنید بخواهید آشپزی کنید .یک سال هر روز یک غذای متفاوت به شما معرفی شود. چطوره؟

خوشحال میشیم با ثبت یک غذا به نام خودتون تو تقویم بهمون کمک کنید

تقویم این هفته

روز ماه غذای ثبت شده
شنبه 30 تير کوفته مرغ سوئدی
يكشنبه 31 تير کباب کوبیده
دوشنبه 01 مرداد آش شله قلمکار
سه شنبه 02 مرداد دال عدس
چهارشنبه 03 مرداد سالاد تایلندی
پنجشنبه 04 مرداد کباب فلفلی
جمعه 05 مرداد سوپ ورمیشل و سبزیجات
تمامی حقوق این وبسایت نزد تقویم خوراکی محفوظ می باشد @copy 2018