روز 6 بهمن [روز دل و جگر و قلوه]

غذای ثبت شده در تقویم
    • روز ثبت شده : 6 بهمن
    • غذای ثبت شده : دل و جگر و قلوه
    • درصد محبوبیت : 69%
    • دل و جگر و قلوه

      liver
    • مقدار کلسترول جگر سیاه تقریبا دو برابر گوشت قرمز کم چرب است و صد گرم آن تقریبا 1.5 برابر بیشتر از حد مجاز، کلسترول وارد بدن می کند. در واقع هر صد گرم جگر، حدود 400 میلی گرم کلسترول دارد دل و قلوه باید کاملا پخته و سفت شود و مصرف آن به صورت آبدار مناسب نیست. این دو فرآورده، باید رنگی یکنواخت داشته و بدون رنگ پریدگی و هنگام لمس فاقد هرگونه ضایعه، تومور چرکی و کیست انگلی باشد. ماندگاری دل و قلوه تازه 48 ساعت در دمای یخچال و چهار ماه در دمای فریزر است

تقویم خوراکی چیست؟

میخواهیم با کمک هم هر روز رو روز یک غذا نام گذاری کنیم. تصور کنید بخواهید آشپزی کنید .یک سال هر روز یک غذای متفاوت به شما معرفی شود. چطوره؟

خوشحال میشیم با ثبت یک غذا به نام خودتون تو تقویم بهمون کمک کنید

تقویم این هفته

روز ماه غذای ثبت شده
جمعه 31 فروردين سوپ عدس
شنبه 01 ارديبهشت کشک و بادمجان
يكشنبه 02 ارديبهشت سوپ مرغ
دوشنبه 03 ارديبهشت زرشک پلو با مرغ
سه شنبه 04 ارديبهشت تورتلینی
چهارشنبه 05 ارديبهشت پیتزا مدیترانه ای
پنجشنبه 06 ارديبهشت سالاد سیب زمینی
تمامی حقوق این وبسایت نزد تقویم خوراکی محفوظ می باشد @copy 2018