روز 13 خرداد [روز ریزوتو مرغ و قارچ ]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 13 خرداد
- غذای ثبت شده : ریزوتو مرغ و قارچ
- درصد محبوبیت : 89%
-
ریزوتو مرغ و قارچ
-
ریزوتو، ریسوتو یا رسوتو غذایی مخصوص شمال ایتالیا تشکیل شده از برنج و خامه است که به عنوان غذای اصلی سرو میشود. ریزوتو همراه ترکیبی مایع که میتوان شامل گوشت، ماهی یا سبزیجات باشد پخته میشود. انواع مختلفی از ریزوتو پخته شده با ترکیباتی مانند پیاز، الکل و کره وجود دارد. این یکی از روشهای معمول پخت برنج در ایتالیا می باشد و در آن معمولاً از زعفران برای ایجاد رنگ زرد استفاده میشود .برای درست کردن ریزوتو قارچ باید یادتون باشه که درست کردن این نوع برنج با برنج ایرانی کاملا متفاوت است. دانههای این برنج چاقتر از برنج معمولی ایرانی است و باید به یاد داشته باشید که برنج و پاستا در آشپزی ایتالیایی در مدت زمان کوتاهتری آماده میشه و نباید مانند آشپزی ایرانی پخته شه