روز 27 ارديبهشت [روز نودل]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 27 اردیبهشت
- غذای ثبت شده : نودل
- درصد محبوبیت : 50%
-
نودل
noodle soup-
نودل از یک مایع موسوم به کانسوی تهیه میشود، که ترکیبی از خمیر نان عمل آوری نشده آب و عصاره گوشت و سبزیجات است و حالت کشی و رنگی متمایل به زرد دارد. بسیاری گمان می کنند که اصل نودل به ژاپن بازمی گردد، در حالیکه این تصور نادرست است و نودل اصلیتی چینی دارد و از چین به ژاپن راه پیدا کرده است. اما درباره چگونگی این انتقال همواره اختلاف نظرهایی وجود دارد. تاریخ تهیه نودل به فاصله زمانی قرن هفدهم تا بیستم میلادی باز می گردد. شو شونسی کسی بود که برای تهیه و گسترش نودل در ژاپن تلاش کرد. شو شونسی برای فرار از حکومت منچو در چین به ژاپن گریخت و مشاور توکوگاوا میتسوکونی در ژاپن شد. او در هنگام فرار دستورالعمل تهیه نودل را نیز با خود به همراه داشت، جرج سولت می گوید در آن زمان چین تاثیرات بزرگ و گسترده ای بر ژاپن داشت، با این وجود متاسفانه مدرک تاریخی که نشان دهد که آیا شونسی برای توکوگاوا نودل پخته است یا نه وجود ندارد