روز 28 دي [روز آش ترخینه]

غذای ثبت شده در تقویم
    • روز ثبت شده : 28 دی
    • غذای ثبت شده : آش ترخینه
    • درصد محبوبیت : 48%
    • آش ترخینه

    • در تاریخ ایران برای اولین بار در قرن ۱۱ از ترخنه توسط زمخشری در لغت‌نامه‌اش نام برده می‌شود و پس از آن در قرن ۱۳ در دانشنامه جهانگیری با نام ترخینه شناخته می‌شود ترخینه به شکل آش یا سوپ بیشتر در روزهای زمستانی پخته می‌شود و بعلت برخورداری از طیف وسیعی از آنتی‌بیوتیک‌ها و ویتامین‌ها خاصیت درمانی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا در روزهای سرد سال را دارد ترخینه جامد ماده اولیه ترخینه که هنوز برای مصرف آماده نشده به دلیل دوغ زیاد و گندم یا جو که در زیر حرارت خورشید خشک شده بسیار سخت است که معمولاً به اندازه یک همبرگر دست‌ساز یا کوچکتر از آن است. ترخینه جامد بعد از خیس خوردن در آب جوش کم‌کم به صورت یک سوپ در می‌آید. تقریباً نحوه درست کردن آن شبیه به سوپ‌های آماده امروزی است این غذا در استان لرستان و سایر مناطق غربی ایران، مانند کردستان ایلام و کرمانشاه و همدان جز غذاهای پر مصرف است و به علت داشتن آنتی‌بیوتیک طبیعی به عنوان داروی سرماخوردگی شناخته می‌شود

تقویم خوراکی چیست؟

میخواهیم با کمک هم هر روز رو روز یک غذا نام گذاری کنیم. تصور کنید بخواهید آشپزی کنید .یک سال هر روز یک غذای متفاوت به شما معرفی شود. چطوره؟

خوشحال میشیم با ثبت یک غذا به نام خودتون تو تقویم بهمون کمک کنید

تقویم این هفته

روز ماه غذای ثبت شده
جمعه 10 فروردين ماهی برگر
شنبه 11 فروردين پیتزا مارگاریتا
يكشنبه 12 فروردين شنیسل مرغ
دوشنبه 13 فروردين اکبرجوجه
سه شنبه 14 فروردين چیکن فیله
چهارشنبه 15 فروردين خورشت قیمه
پنجشنبه 16 فروردين خورشت کنگر
تمامی حقوق این وبسایت نزد تقویم خوراکی محفوظ می باشد @copy 2018