روز 25 دي [روز باقلاقاتق]
غذای ثبت شده در تقویم
-
- روز ثبت شده : 25 دی
- غذای ثبت شده : باقلاقاتق
- درصد محبوبیت : 61%
-
باقلاقاتق
-
باقلاقاتق باقلا خورش نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور بهویژه استان گیلان طبخ میشود این غذا از لوبیارشتی پاچ باقلا شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولا با برنج که به صورت کته تهیه شده خورده میشود. برنج بیجارکله برخی افراد از گوجه فرنگی نیز در طبخ این غذا استفاده میکنند.برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده شده همراه با شوید خرد شده تفت داده میشود سپس باقلای پوستکنده را به آن اضافه کرده همراه با نمک و آب میپزند حرارت میدهند پس از آن که باقلا کاملا پخته و نرم شد تخم مرغ ها را داخل آن شکسته و بلافاصله در ظرف را میگذارند تا تخم مرغ اصطلاحا ببندد سپس آن را همراه با کته یا نان مصرف میکنند